Support

If you have a problem or need to report a bug please email : support@dsprobotics.com

There are 3 sections to this support area:

DOWNLOADS: access to product manuals, support files and drivers

HELP & INFORMATION: tutorials and example files for learning or finding pre-made modules for your projects

USER FORUMS: meet with other users and exchange ideas, you can also get help and assistance here

Ram issue problem! why do synth us 1300 mb ram on 5 layers?

For general discussion related FlowStone

Ram issue problem! why do synth us 1300 mb ram on 5 layers?

Postby djbrynte » Sun Apr 15, 2018 1:02 pm

WHat is the problem when synth use 1300 mb ram on 5 layers in FL studio?
djbrynte
 
Posts: 530
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Ram issue problem! why do synth us 1300 mb ram on 5 laye

Postby djbrynte » Sun Apr 15, 2018 1:15 pm

Is it ruby slowing down the ram?
djbrynte
 
Posts: 530
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Ram issue problem! why do synth us 1300 mb ram on 5 laye

Postby djbrynte » Sun Apr 15, 2018 1:18 pm

Must be the amount of waveforms. is there away to reduce file size of wavetables? i mean floats?
djbrynte
 
Posts: 530
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: Ram issue problem! why do synth us 1300 mb ram on 5 laye

Postby djbrynte » Sun Apr 15, 2018 1:44 pm

Wierd both cpu and ram goes up even if i only play 1 layer of the synth?
djbrynte
 
Posts: 530
Joined: Mon Jun 22, 2009 10:51 am
Location: Stockholm, Sweden


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests