Support

If you have a problem or need to report a bug please email : support@dsprobotics.com

There are 3 sections to this support area:

DOWNLOADS: access to product manuals, support files and drivers

HELP & INFORMATION: tutorials and example files for learning or finding pre-made modules for your projects

USER FORUMS: meet with other users and exchange ideas, you can also get help and assistance here

Com Port Module

Discuss Control Systems here

Com Port Module

Postby JB_AU » Sat Jun 07, 2014 8:45 am

The Com Port Module has a Ports Output of available ports.
How does one take this array & use it with a Gui Selector module ?

Cheers
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

Albert Einstein
User avatar
JB_AU
 
Posts: 196
Joined: Tue May 21, 2013 11:01 pm

Re: Com Port Module

Postby acg2010 » Sat Jun 07, 2014 3:27 pm

If you add a text box connected to the com port out, it will show available ports,then you could feed this info back into a selector (in my example I used a menu) so you can now select one of the available com ports as input. Not sure if this is what you meant.
Attachments
ComportExample.fsm
(1.06 KiB) Downloaded 580 times
SP32-20140607-092401.jpg
SP32-20140607-092401.jpg (22.88 KiB) Viewed 9153 times
acg2010
 
Posts: 73
Joined: Tue Oct 05, 2010 3:18 am

Solved: Com Port Module

Postby JB_AU » Sun Jun 08, 2014 2:46 am

That's what i did in a simpler way;

Ports-->Selector-->Port

Much appreciated :)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

Albert Einstein
User avatar
JB_AU
 
Posts: 196
Joined: Tue May 21, 2013 11:01 pm


Return to Machine Control

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests